MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE » MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE SRBIJA-ITALIJA

MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE IZ SRBIJE U ITALIJU I IZ ITALIJE U SRBIJU

Međunarodni transport robe na relaciji Srbija-Italija-Srbija je jedna od specijalnosti preduzeća za transport robe MAGNAT ŠPED. Robu možemo transportovati kao pun tovar za jednog ili kao zbirni tovar za više klijenata.

Zbirni transport robe Italija-Srbija

Zbirni transport robe u Italiju i iz Italije u Srbiju sve više je tražena usluga, budući da sve više malih i srednjih preduzeća u Srbiji stvara neku vrstu kooperantske saradnje sa firmama u Italiji. Italijanske firme su takođe prisutne u Srbiji, kako u proizvodnji i izvozu, tako i u uvozu i prodaji robe, finalnih industrijskih proizvoda, poluproizvoda i sirovina.

Međunarodni transport robe iz Srbije u Italiju i iz Italije u Srbiju

Italijanske firme u Srbiji

U Srbiji posluje nekoliko velikih Italijanskih firmi i više stotina manjih koje rade prateće programe za velike firme. Prisustvo Italijanskih firmi u tako velikom broju u Srbiji je nametnulo potrebu za stalnim protokom robe, pa je međunarodni transport između Srbije i Italije ponovo oživeo.

Firme iz Italije su možda i najveći investitori u Srbiji. One su u velikoj meri zaslužne za izvoznu ekspanziju srpske privrede, a tržište Italije je na prvom mestu kada je u pitanju izvoz iz Srbije.

Međunarodni puni i zbirni transport omogućavaju brz i efikasan način da sirovine sigurno stignu do proizvodnih pogona, a finalni proizvodi do krajnjih kupaca. Izgradnjom novih i poboljšanjem kvaliteta postojećih puteva u Srbiji i regionu u mnogome će se olakšati i međunarodni transport robe.

Najčešća roba u međunarodnom transportu iz Srbije u ItalijuTransport robe Italija Srbija Italija

 - Gvoždje i čelik,

 - Proizvodi od kože,

 - Cipele i odeća

 - Šećer

Najčešća roba u međunarodnom transportu iz Italije u Srbiju

 - Tekstilni proizvodi

 - Mašine

 - Krzno